Garagepoorten

Kantelpoorten

Kantelpoorten van ZENS (made in Luxenburg) staat voor duurzaamheid, extreme veiligheid en esthetiek. Deze uiterst kwalitatieve garagepoort kan volledig op maat vervaardigd worden. U hebt keuze uit diverse materialen als Staal - gegalvaniseerd en Aluminium - geanodiseerd in elke RAL-kleur, Cederhout, massief Meranti en het onderhoudsvrije PVC in diverse kleuren en houtimitatie. Binnen de aluminium-uitvoering kan u voor enkelwandig of dubbelwandig opteren. Dankzij de standaard drievoudige vergrendeling biedt deze kantelpoort extra veiligheid. Het mechanisme van de binnen de gevel draaiende poort loopt op kettingen verwerkt in de deurstijl. Dit verzekert een levenslange soepele werking. De fabrikant ZENS geeft U niet zomaar 10 jaar waarborg op zijn producten...

De degelijke Duitse kantelpoorten van NOVOFERM, HÖRMANN en NORMSTAHL kunnen in één adem genoemd worden. Zij bieden U ook degelijkheid duurzaamheid en kunnen tevens op maat gemaakt worden.
Materiaalkeuze gaat van Staal in elke RAL-kleur tot Multiplex-plaat, PVC- structuur en hout. In houtuitvoering bestaan Scandinavisch vurenhout en cederhout. Staalprofilering, cassette of houtuitvoering geven de gewenste uitstraling aan uw woning. Er is ook de mogelijkheid om een bijhorende zijdeur te integreren in het geheel.

Naast kantelpoorten vindt u binnen het gamma ook complete garageboxen, voorzien van deze kantelpoorten.

Voor de "binnen de gevel draaiende kantelpoorten" met beslag type ROB, gebalanceerd met trekveren of met draagkabels en tegengewichten hebben wij alle mogelijke onderdelen beschikbaar.

Wij kunnen instaan voor onderhoud en herstelling van al deze merken. Met onze meer dan 25 jaar ervaring zijn we ook hier weer de hersteller bij uitstek...

Sectionaalpoort

Een maximum aan comfort, veiligheid en een optimale plaatsbesparing bereikt u met een sectionale poort. Deze poort bestaat uit afzonderlijke elementen of secties die door scharnieren met elkaar verbonden zijn. Hoogwaardige materialen, een eersteklas afwerking en talloze uitrustingsmogelijkheden geven uw garage een hedendaagse look, volledig aangepast aan de architectuur van uw woning en uw persoonlijke smaak.
NOVOFERM, HÖRMANN, NORMSTAHL en CRAWFORD hebben een uigebreide keuze in stalen, massief houten en houtimitatie sectionale poorten. De stalen uitvoering is verkrijgbaar in alle ralkleuren met smalle of brede profilering ,cassettes, vlak glad of vlak houtnerf. Een geïntegreerde of vrijstaande loopdeur is een mogelijke optie

Garagerolpoorten

Wij bieden U "Garagerolpoorten" aan van de merken BOFLEX, BUILDING ShuttersystemsHÖRMANN of maatwerk als oplossing voor het afsluiten van garages waar beperkte inbouwruimte aanwezig is, of waar de zijmuren van de garage niet haaks op de voorgevel staan, of waar de zijmuren zelfs niet evenwijdig opgesteld staan.

Wij leveren zowel enkelwandige als geïsoleerde uitvoeringen. Veel standaard RAL kleuren zijn leverbaar.

De rolpoorten kunnen handbediend zijn met veeras en espagnoletslot, met stangbediening, met buismotor en afstandsbediening, met noodhandbediening...
Een aantal sleutelwoorden zijn : handbediend, espagnoletslot, buismotor, boxmotor, onderdorpelbeveiliging, motorsturing, zenders, sleutelschakelaars, Somfy, Selve, FAAC, NICE

Al deze rolpoorten kunnen zowel binnenzijdig als buitenzijdig gemonteerd worden en dan ook voorzien worden van rolluikkasten in weersbestendig gemoffeld alumnium.

Ook leveren en plaatsen wij de "grote" en "gigantische" rolpoorten in aluminium of staal. De lamellen LS10 en LS12 zijn hier weer sleutelwoorden.

Wij herstellen en onderhouden alle types van rolpoorten en met onze meer dan 25 jaar ervaring zijn wij ook hier weer de poorten hersteller bij uitstek.