Garagepoorten

Garagerolpoorten

Wij bieden U "Garagerolpoorten" aan van de merken BOFLEX, BUILDING ShuttersystemsHÖRMANN of maatwerk als oplossing voor het afsluiten van garages waar beperkte inbouwruimte aanwezig is, of waar de zijmuren van de garage niet haaks op de voorgevel staan, of waar de zijmuren zelfs niet evenwijdig opgesteld staan.

Wij leveren zowel enkelwandige als geïsoleerde uitvoeringen. Veel standaard RAL kleuren zijn leverbaar.

De rolpoorten kunnen handbediend zijn met veeras en espagnoletslot, met stangbediening, met buismotor en afstandsbediening, met noodhandbediening...
Een aantal sleutelwoorden zijn : handbediend, espagnoletslot, buismotor, boxmotor, onderdorpelbeveiliging, motorsturing, zenders, sleutelschakelaars, Somfy, Selve, FAAC, NICE

Al deze rolpoorten kunnen zowel binnenzijdig als buitenzijdig gemonteerd worden en dan ook voorzien worden van rolluikkasten in weersbestendig gemoffeld alumnium.

Ook leveren en plaatsen wij de "grote" en "gigantische" rolpoorten in aluminium of staal. De lamellen LS10 en LS12 zijn hier weer sleutelwoorden.

Wij herstellen en onderhouden alle types van rolpoorten en met onze meer dan 25 jaar ervaring zijn wij ook hier weer de poorten hersteller bij uitstek.