Zonnewering

Bij ons vindt u de grootste keuze aan buitenzonnewering en binnenzonwering. Wij bieden zonnetenten, screens, uitvalsschermen, verandazonweringen en terrasschermen aan.

De binnenzonwering omvat jaloezieën, reepgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, duo -rolgordijnen en paneelgordijnen. Voor ieder interieur is er een passende oplossing en design.

Houten of aluminium jaloezieën hebben een authentiek karakter en scheppen sfeer in uw interieur. Ze zijn verkrijgbaar in een uitgebreid kleuren palet en lamellen bestaan in verschillende maten. Om een scheidingswand in uw woning te creëren kan er met een reepgordijn gewerkt worden. Materialen zijn beschikbaar in pvc of aluminium, effen of met een print. Volledig verduisterende oplossingen vindt u in de rolgordijnen. Vouwgordijnen in kleurrijke stoffen geven een klassieke en stijlvolle look aan uw woning.

Alle zonwering kan manueel of automatisch bediend worden.

Zonnetent

Zonnetenten zijn de ideale bescherming tegen overdadige zonnestralen op uw terras. Met liefst 7 verschillende modellen van zonnetenten vindt u altijd wel een systeem dat aangepast is aan de stijl van uw woning en aan uw budget. De doeken zijn 100 % acryl.

U hebt de keuze uit een collectie van meer dan 150 kleuren, effen of gestreept. De modellen zijn koppelbaar tot meer dan 15 meter breedte. Bediening met stang of elektrisch. De elektrische bediening kunt u ook uitbreiden met talloze automatiseringen.

Ook een afstandsbediening is mogelijk voor zonnetenten: hierbij heeft u geen bekabeling binnenshuis nodig. De ontvanger is volledig geïntegreerd in de motor.

>> meer info

Zonneweringen

Binnenzonwering

Gordijnen en raamdecoratie werken isolerend doordat ze zon en warmte weren. Bovendien geeft raamdecoratie ook een persoonlijke toets aan uw interieur.

>> meer info